Hua Song Company Headquarters, China

Genton was responsible for designing the Hua Song Group’s new headquarters in Anhui Province, China. The project involved the conversion of a 5000m2 warehouse to create a series of connected, open-plan workspaces.

A major feature of the design was mega-skylights which provided natural, sunlit rooms and vertical interconnectivity throughout the building. The interior featured a Japanese-inspired aesthetic, complimented by an outdoor pool for carp, and landscaped bamboo gardens.

Hua Song Company Headquarters, China

Genton - Hua Song

Genton was responsible for designing the Hua Song Group’s new headquarters in Anhui Province, China. The project involved the conversion of a 5000m2

Genton was responsible for designing the Hua Song Group’s new headquarters in Anhui Province, China. The project involved the conversion of a 5000m2 warehouse to create a series of connected, open-plan workspaces.

A major feature of the design was mega-skylights which provided natural, sunlit rooms and vertical interconnectivity throughout the building. The interior featured a Japanese-inspired aesthetic, complimented by an outdoor pool for carp, and landscaped bamboo gardens.

Read More